Premlatio djevojku ispred noćnog kluba u Rijeci, sat vremena ležala na cesti?

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

DJEVOJKA je sinoć brutalno pretučena na ulici ispred noćnog kluba u Rijeci.

Cijelu je situaciju za Fiuman.hr opisao njihov čitatelj koji je svemu svjedočio. 

"Udarao joj je snažno glavom u asfalt, ležala je sat vremena na cesti u nesvijesti"

"Jedan muškarac pretukao je mlađu djevojku od oko 19 godina. Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta. Hitna pomoć je stigla po djevojku tek oko sat vremena nakon što se to dogodilo, a ona je cijelo to vrijeme nepomično ležala na podu onesviještena Jedna djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali nitko ništa ne poduzima”, istaknuo je čitatelj koji je zamolio za anonimnost.

Index je kontaktirao riječku policiju iz koje su poručili da raspolažu određenim informacijama o identitetu počinitelja. 

"Policija je oko 4:45 sati dobila dojavu o remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Viškovu. Tamo su policajci zatekli djevojku u ležećem položaju na kolniku. Ona je prevezena u KBC Rijeka. Tamo su joj dijagnosticirane lakše ozljede. Sumnjiči se muškarac o čijem identitetu imamo određena saznanja i za njim intenzivno tragamo. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim ćemo nastojati utvrditi sve činjenice", rekli su za Index iz policije.

Policija nije o premlaćivanju djevojke nije obavijestila javnost, pitali smo ih zašto

Čitatelj koji se javio riječkom portalu Fiuman bio je ogorčen činjenicom da vijest prije njegovog istupa nigdje nije bila objavljena. Policija je naime nije objavila u svom dnevnom izvješću. 

"Zar to zataškava policija?” upitao se muškarac koji je bio prisutan.

Policiju smo stoga upitali zašto informaciju o pretučenoj djevojci nisu objavili u današnjem izvješću. 

"Nismo objavili jer intenzivno tragamo za počiniteljem, a kako je kod djevojke riječ o lakšim ozljedama mislili smo da o tome možemo obavijestiti javnost i sutra. Nadali smo se da ćemo do tada uhvatiti počinitelja. Nakon 24 sata možemo podignuti tjeralicu za počiniteljem", odgovorili su Indexu iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.