Predsjednik Studentskog zbora tvrdi da nije član stranke, a ponosno maše HDZ-ovim barjakom

"NISAM član niti jedne stranke", govorio je prije dva dana u emisiji Otvoreno Ivan Bota, novi predsjednik Hrvatskog studentskog zbora. Vrlo brzo ga je demantirala fotografija na kojoj se vrlo jasno vidi kako Bota na stranačkom skupu HDZ-a ponosno maše barjakom vladajuće stranke.

Portal rijekadanas.com javlja kako im je Bota u telefonskom razgovoru potvrdio da je do prije godinu i pol dana bio član HDZ-a, ali kasnije je zamrznuo članstvo. Ivan Bota je kao član HDZ-a 2006. godine na izborima za Mjesne odbore grada Trilja izabran za predsjednika Mjesnog odbora Tijarice.

Ivan Bota se, inače, poput svih ostalih visoko rangiranih predstavnika Studentskog zbora oštro protivi blokadi fakulteta, zbog čega je od samog starta "studentske revolucije" u javnosti prisutno mišljenje kako Zbor nije ništa više od HDZ-ovog pijuna. Idealni primjeri takve tvrdnje su Tomislav Čengić, Petar Bezjak, Mislav Banek i još nekolicina istaknutih "studentskih predstavnika" o kojima je Index opsežno izvještavao za vrijeme proljetne blokade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.