Poznati hrvatski glumac Predrag Vušović Pređo doživio tešku prometnu nesreću

TEŠKE TJELESNE ozljede, koje su od liječnika okarakterizirane, kao neopasne za život, dobio je sinoć poznati hrvatski glumac Predrag Vušović Pređo u prometnoj nesreći. 

Nesreća se dogodila kasno sinoć na predjelu Boninova, kada je Vušović izgubio nadzor nad mopedom i to kod Stare bolnice. Odmah mu je ukazana hitna pomoć te je prevezen u dubrovačku opću bolnicu s ozljedama glave, a kako doznajemo popularni glumac nije imao zaštitnu kacigu. Vušović je bio pri svijesti kada su ga odveli, a digao se i na noge. Navodno je vrlo brzo pušten na kućnu njegu, no nije nam potvrđena ta informacija kao ni informacija da osim ozlijeda glave ima slomljen prst te niz ozlijeda na nogama. 
 
Kako neslužbeno saznajemo Vušović je bio pod utjecajem alkohola, a govori se da je navodno imao oko dva promila alkohola. No sasvim je sigurno da će od dubrovačke policije dobiti prekršajnu prijavu zbog neprilagođene brzine kao i za vožnju pod utjecajem alkohola. Popularni dubrovački glumac kojeg u Dubrovniku svi znaju pod imenom Pređo, navodno ima problema s alkoholom, no unatoč tome godinama je jedan od prepoznatljivih glumačkih znakova Dubrovačkih ljetnih igara.  
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.