Opasni požar koji se proširio na vojarnu izbio je na divljem odlagalištu smeća: Jutros je lokaliziran!

NAPOKON je lokaliziran požar kod Knina koji je izbio u utorak poslijepodne i izazvao veliku paniku kod lokalnog stanovništva jer se proširio na vojarnu zbog čega je došlo do brojnih detonacija

Kako je jutros javio DUZS požar na otvorenom prostoru, aktivno je gašen i tijekom jučerašnjeg dana, a lokaliziran je danas 16. rujna u 7:45 sati.

U gašenju su jučer sudjelovala 3 Air Tractora te ukupno 28 vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila iz DIP-a Šibenik, Zadar i Split kao i JVP-a Knin. Tijekom noći bilo je organizirano dežurstvo.

"I dalje apeliramo na stanovništvo s područja Pađana i okolnih sela da ne puštaju stoku na ispašu izvan ograđenih prostora, dok se cijelo područje ne očisti od minsko-eksplozivnih sredstava. Također, primijete li neku minsko-eksplozivnu napravu neka ništa ne diraju te odmah nazovu broj 112", poručuju iz DUZS-a.

Šibenska policija izvijestila je kako je očevidom utvrđeno da je požar izbio na divljem odlagalištu smeća na oko 300 metara od zadnjih kuća u mjestu Oćestovo. Tehnički uzrok požara je isključen, a ostale se mogućnosti ispituju. Očevid na mjestu požara će se nastaviti kada to bude moguće u odnosu na sigurnosne razloge, dodaju iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.