Polovanec se ispričao Hasanbegoviću

Screenshot: N1

MIROSLAV Polovanec jučer je bio jedna od glavnih tema u Hrvatskoj. Ovaj sad već bivši HSLS-ovac je jedan od trojice zagrebačkih gradskih zastupnika koji su neočekivano glasali za proračun i tako spasili Bandića novih izbora.

Polovanec je cijelu situaciju komentirao krajnje šovinističkim riječima.

"Ne želim da mi diktiraju ljudi koja nemaju zagrebačka imena i prezimena", rekao je Polovanec i dodao kako se to odnosi na Zlatka Hasanbegovića.

Danas se ispričao rekavši kako je njegova izjava "spojena iz konteksta".

"Ja se, evo, ovim putem ispričavam svim građanima Zagreba i Republike Hrvatske. Ja nisam naglasak stavio na vjeroispovijest ili porijeklo bilo kojeg građanina. Mi smo raspravljali o zastupnicima u Skupštini. I ja se ispričavam i gospodinu Hasanbegoviću. Nisam mislio na njegovu ispovijest ili porijeklo, nego na njegovo političko djelovanje u Skupštini koje je, na neki način, povelo, uvjetovalo da se glasa protiv proračuna, za ono kaj ja nisam bio", izjavio je Miroslav Polovanec za Dnevnik Nove TV.

"Svi me znaju, imam i kumove s drugim porijeklom. Vjeroispovijest i porijeklo nema veze, to su građani Zagreba", pravdao se Polovanec.

"Nemam komentara, ispriku nisam ni tražio", poručio je Hasanbegović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.