Policajac na Floridi upucao 81-godišnjakinju jer ga je navodno napala nožem

Zamjenik šefa policije na Floridi ubio je 81-godišnju ženu koja je prolazila kroz "psihičku krizu" i navodno nasrnula na njega nožem, priopćio je ured šerifa okruga Sumter. Policija je pozvana u Rails End Mobile Home Park u Wildwoodu malo poslije 23 sata u ponedjeljak zbog žene koja je navodno prolazila "psihičku epizodu", navodi se u priopćenju šerifova ureda.

Janet Sours nazvala je 911 i rekla da "ljudi umiru" prije nego što je poklopila slušalicu, rekla je policija. Spasilačke službe stigle su pred njenu kuću i tamo su čekali policiju koja je trebala osigurati područje. Dok su policajci istraživali postoji li stvarna opasnost "ili je imala psihičku epizodu", Sours je navodno izvukla nož koji je imala iza leđa i nasrnula na zamjenika "pokušavajući ga ubosti", navodi se u priopćenju.

Policija je rekla da je zamjenik "poduzeo akciju izbjegavanja i uzmicanja dok je istovremeno izvukao svoje službeno oružje i pucao" na Sours, pogodivši je. Spasilačka ekipa pokušala joj je spasiti život na mjestu nesreće te je odvezena u bolnicu, gdje je umrla od zadobivenih ozljeda.

Ured šerifa okruga Sumter odbio je odgovoriti na pitanja o pucnjavi, navodeći da je istraga u tijeku. Glasnogovornik je rekao da je zamjenik koji je pucao na administrativnom dopustu čekajući ishod istrage, što je, navode, standardna procedura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.