Pokolj u Chicagu: Netko upucao i ubio roditelje, dvoje djece i tri psa

Screenshot: YouTube/WGN News

Policija je u kući na području Chicaga pronašla dvoje roditelja i dvoje djece koji su smrtno stradali. U nedjelju navečer član obitelji alarmirao je policiju i zatražio da provjere situaciju s obitelji jer se jedna od žrtava tog dana nije pojavila na poslu, rekao je Chris Burne, zamjenik načelnika policijske uprave Romeoville. 

"Ne vjerujemo da je počinitelj trenutno među žrtvama. Ne radi se o ubojstvu i samoubojstvu. U kući smo pronašli tri psa, također su upucana i ubijena", kazao je jučer Burne tijekom konferencije za novinare, a prenosi NBC News

"Jedna od žrtava u nedjelju u 6 ujutro nije se pojavila na poslu i nije odgovarala na telefonske pozive" 

"Roditelji su identificirani kao Alberto Rolon i Zoralda Bartolomei. Zasad nije poznato jesu li bili vjenčani, ali radi se o roditeljima dvoje upucane djece. Poznat je i identitet maloljetnika, ali zbog osjetljive prirode istrage ne možemo objaviti njihovu dob i spol", dodao je Burne. 

"Jedna od žrtava u nedjelju u 6 ujutro nije se pojavila na poslu i nije odgovarala na telefonske pozive tijekom dana, zbog čega su se zabrinuli članovi obitelji", rekla je policija. Tijela su otkrivena u nedjelju navečer. Detektivi smatraju da je do pucnjave došlo između 21 sat u subotu i 5 ujutro u nedjelju. Zasad nije poznat motiv. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.