Pokćerku britanskog vatrogasca zamijenili za Madeleine McCann

OSMOGODIŠNJU pokćerku britanskog vatrogasca Jona Hazlehursta, Lauren, prolaznici su zbog nevjerojatne sličnosti zamijenili za nestalu Madeleine McCann pa je Hazlehurstu policija pokucala na vrata. Sličnost je uočio jedan od građana koji je Hazlehursta i djevojčicu vidio na benzinskoj postaji te je pribilježio registraciju njegova automobila i sve prijavio policiji.

"Bio sam posve iznenađen. Prvo sam pomislio da netko zbija neku neslanu šalu sa mnom, a onda sam shvatio da su posve ozbiljni. Nisu me priveli kao osumnjičenika za otmicu, već su bili izrazito ljubazni i objasni li da moramo proći standardnu proceduru identifikacije jer uvijek postoji mogućnost da netko uistinu vidi Madeleine", rekao je Hazlehurst britanskim novinarima nakon što se pročulo za nevjerojatnu sličnost njegove pokćerke i nestale Britanke.

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja 2007. godine, oko 22 sata, nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, međutim, svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.