Pijani Britanac Rolls-Royceom uletio u trgovinu u kojoj su mu odbili prodati alkohol

ŠEST žena je ozlijeđeno nakon što je pijani 50-godišnjak automobilom Rolls-Royce kroz stakleni zid "ušao" u trgovinu Tesco čiji su uposlenici odbili očito pijanom muškarcu prodati alkoholno piće, piše Daily Mail.

Žene su u trgovini u Andoveru obavljale šoping, kada se iznenada oko 16.30 sati kroz stakleni zid trgovine uvezao pijanac s Rolls-Royceom. Krhotine stakla su ozlijedile nesretne žene, a nezadovoljni kupac je automobil zaustavio između dvije blagajne.

Prema svjedočenjima očevidaca, djelatnici trgovine odbili su prodati alkohol muškarcu jer je bio pijan. Prema nekim informacijama radi se u šefu jedne manje tvrtke koja zapošljava profesionalne vozače.

Nezadovoljan odbijenicom 50-godišnjak je izašao iz trgovine i vratio se do svog automobila kojeg je pokrenuo te se njime zabio u trgovinu. Odlučnost u svojoj namjeri potpuno je dokazao time što je, nakon što iz prvog pokušaja nije uspio probiti manji dio zida od cigle, krenuo unazad, uzeo zalet i onda se većom brzinom zabio u stakleni zid.

Među kupcima je bilo roditelja s djecom, a nakon što se vozač zabio u trgovinu ljudi su panično počeli trčati tražeći zaklon pred pomahnitalim vozačem. Ubrzo je pozvana policija koja je vozača uhitila na mjestu događaja.

Navodno je vozač policajce dočekao za volanom, a prije nego što je odveden u policijsku postaju medicinska ekipa mu je davala kisik. Bit će kazneno prijavljen zbog pokušaja ubojstva i vožnje pod utjecajem alkohola.

R.I.
Foto: David Hartley / Daily Mail

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.