Parkirao preko dva mjesta za invalide. Svjedok: "Taj auto vozi bivši HNS-ovac"

Foto: Čitatelj Indexa

KAD je riječ o hrvatskoj prometnoj kulturi, jedna tvrdnja je neoboriva – što skuplji automobil i viša politička dužnost, to je manja pažnja i veći bezobrazluk.

Potvrdila je to i fotografija koju je jučer snimio i poslao Indexu jedan čitatelj. Na njoj se vidi skupocjeni automobil marke Audi parkiran preko dva mjesta rezervirana za osobe s invaliditetom na parkiralištu hotela Ivan u turističkom naselju Solaris. U isto vrijeme par metara dalje parking za ostale vozače bio je prazan.

Nepropisno parkiran automobil vozio bivši saborski zastupnik?

Čitatelj koji nam je poslao fotografiju tvrdi kako je u nepropisno, bahato i bezobrazno parkiranom automobilu za vozačkim mjestom prepoznao Zlatka Koračevića, HNS-ovca koji je bio saborski zastupnik od 2005., kad je zamijenio Radimira Čačića, pa sve do 2011. godine.

Danas član stranke Radimira Čačića Reformisti, Koračević je ostao poznat u javnosti kao predsjednik uprave HEP-a koji je tužio ovu državnu firmu zbog otkaza koji je dobio 2013., godinu dana nakon stupanja na tu dužnost. Općinski radni sud u Zagrebu 2016. godine ukinuo je nepravomoćno odluku Hrvatske elektroprivrede (HEP) o otkazu te naredio da ga vrate na posao, isplate mu 1,1 milijun kuna zaostalih plaća te da mu na korištenje vrate službeni Audi A6.

Pokušali smo kontaktirati Koračevića, koji je danas u Upravnom vijeću varaždinske Opće bolnice, kako bismo ga pitali je li auto koji je vozio u njegovom vlasništvu te zbog čega je parkirao na nepropisnom mjestu, no nije odgovorio na naš upit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.