Otac osumnjičenog za Dankino ubojstvo nakon dva mjeseca izašao iz pritvora

Foto: MUP/M.M./ATAImages/PIXSELL

Radoslav Dragijević (73), otac osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, pušten je danas na slobodu nakon što mu je istekao dvomjesečni pritvor, potvrdio je tužitelj Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru za portal Nova.rs.

Podsjetimo, Dragijevića sumnjiče da je pomogao sinu Dejanu da, nakon ubojstva, premjesti tijelo djevojčice.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage uhitila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u prtljažnik i odnijeli na deponij.

Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Uhićen je i brat osumnjičenog, umro nasilnom smrću u pritvoru

Tijekom istrage privedeni su i otac i brat osumnjičenog Dejana – Radoslav i Dalibor Dragijević zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom Dejanu da premjesti njezino tijelo. Istraga slučaja u sjeni je nasilne smrti Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog Dejana. Dalibor je umro tijekom policijskog zadržavanja. Podsjetimo, policija ga je privela 6. travnja, a MUP je zatim priopćio da mu je iznenada pozlilo te da mu unatoč intervenciji, nije bilo spasa.

Navode MUP-a demantirali su nalazi obdukcije kojima je utvrđeno da je umro nasilnom smrću. Nalaz je na uvid dobio srpski portal Radar koji je objavio da su Dragijeviću konstatirane brojne ozljede, a time je i otvoreno pitanje policijske torture kojoj je navodno bio izložen.

Dragijević je tvrdio da ne zna gdje je tijelo djevojčice, a navodno su ga policajci tukli kako bi dobili informacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.