Osuđeni ubojica pijan premlatio policajca u kafiću Mire Pivca

MIRO BURIĆ, 35-godišnji Solinjanin, već pravomoćno osuđen zbog ubojstva iz 1995. godine, premlatio je jučer ujutro 30-godišnjeg policajca Roberta R. u splitskom kafiću Mania, vlasnika Mire Pivca, kojemu posljednjih 12 godina sude zbog heroina i kokaina.

Slomio mu nos, izbio zub, ostavio "šljive" na oba oka...

Burić je napao pijan oko 9 sati. Uzrujao se kad je vidio policajca u Pivčevom kafiću. "Što ti radiš ovdje, izlazi vani...", nije se Burić nimalo suzdržavao. Unatoč ranom satu, već je bio prilično pod gasom. Tri sata kasnije, nakon uhićenja, izmjerili su mu 1,51 promil alkohola.

Policajca je udario šakom u glavu. Ovaj je pao pa se dignuo. Burić ga je još jednom složio šakom pa nastavio cipelariti. Naručio je taksi i odvezao se u nepoznatom smjeru. Uhvatili su ga nešto iza 11 sati u Prugovu u taksiju i priveli u postaju. Odvest će ga istražnom sucu.

Policajac nije u vrijeme napada bio u službi. U bolnici su mu konstatirali teške tjelesne ozljede. Ima podljeve na oba oka, slomljen nos, izbijen zub, kontuziju lica... Burić je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog ubojstva Zvonimira Vučine u Osječkoj ulici u Splitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.