Osuđena prva žena zbog zavođenja maloljetnice u Velikoj Britaniji

NA 20 mjeseci zatvora osuđena je 21-godišnja Sarah Wilson iz Londona jer je preko interneta pokušala zavesti ranjivu 15-godišnjakinju. Uhićena je nakon što je majka maloljetnice shvatila da joj je kći markirala kako bi se našla s 21-godišnjakinjom u obližnjem North Lincolnshireu. Djevojku su na koncu policajci uhvatili u vlaku na putu do žene. Policajci su potom, preko djevojčina mobitela, dogovorili susret sa Sarahom Wilson, nakon čega su je uhitili.

Dječja odjeća u stanu osuđene

U londonskim odvjetničkim krugovima smatraju kako je to prvi slučaj presude u kojem je odrasla ženska osoba pokušala zavesti maloljetnicu. Osuđena Wilson je u početku tvrdila kako nije željela s njom imati seksualne odnose, no nakon što je u njenom stanu pronađena pornografija, dječja odjeća te seksualne igračke, Wilsonova se slomila i priznala krivnju. 

Rekla je da je iskoristila djevojčinu ranjivost, odnosno njezin loš odnos s roditeljima te nedostatak samopouzdanja. Preko interneta su se upoznali još prošlog ljeta, a kasnije su kontaktirali i telefonski. S vremenom, maloljetnica je postajala emotivno vezana za slatkorječivu Wilson. U jednom trenutku, Wilsonova je u cijelu priču pokušala uvući i svog dečka, no on je znao da je to što mu cura čini nije u redu i da nije u skladu sa zakonom, u što je sud povjerovao.

Doživotna zabrana rada s djecom

Maloljetnica je poslije izjavila kako se zainteresirala za 21-godišnjakinju, no da je svjesna kako je to pogrešno.Sarah Wilson će na deset godina biti registrirana kao seksualna prijestupnica te će joj se doživotno zabraniti bilo kakav oblik rada s djecom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.