Osječani na tlu pored zgrade našli dijete. Palo je sa 4. kata

Ilustracija: Google maps

ZBOG zadobivenih teških tjelesnih ozljeda, za koje se sumnja da su posljedica pada s balkona stambene zgrade u Osijeku, u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) zbrinuto je dijete, doznaje se u policiji. Iz osječko-baranjske Policijske uprave potvrdili su kako su u nedjelju prijepodne zaprimili dojavu da se u Dragonjskoj ulici na tlu nalazi ozlijeđeno dijete.

Sumnja se da su ozljede posljedica pada djeteta s balkona obližnje stambene zgrade. Dijete je prevezeno u osječki Klinički bolnički centar, gdje je utvrđeno da je zadobilo teške tjelesne ozljede. Policija provodi istragu o svim okolnostima ovoga događaja, kazao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske PU Darijo Premec.

Ozljede nisu  opasne po život

Kako je za Glas Slavonije kazao dječakov otac Antun, maleni je pri padu slomio ruku, ključnu kost, nogu i ozlijedio kralježnicu. Ozljede srećom nisu opasne po život iako su teške, i očekuje se da će se dječak u potpunosti oporaviti.

Pad je ublažila trava na koju je pao, ali i riblje antene koja su ga malo usporile.

"Sinčić ima gnojnu anginu i spavao je. Odlučili smo ga ostaviti da spava jer je bolestan, dok ja suprugu odvezem na posao. Odvezao sam ju i naišao u pekrnicu. Nije me bilo svega 10-ak minuta. Kada sam se vratio u stan sve je bilo tiho i mislio sam da i dalje spava. Otišao sam ga pogledati u sobu no nije ga bilo. Zvao sam ga i pretražio cijeli stan. Onda sam odjurio natrag u sobu gdje je spavao i izašao na balkon. Čuo sam ga kako me doziva od dolje. Pogledao sam preko ruba balkona i vidio kako leži na tlu i zove me. Nije ni plakao. Došlo mi je da ja skočim za njim preko balkona da prije dođem do njega, ali me spriječilo nešto u njegovom glasu, pa sam otrčao dolje", ispričao je u dahu otac 4-godišnjaka.

Otac je kazao kako je dječak cijelo vrijeme bio priseban i normalno je razgovarao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.