Organizator spaljivanja gay para s djetetom: Tradicionalni smo. Daj dite materi

Screenshot: Youtube

PREDSJEDNIK Kulturnog društva Bakove svečanosti iz Imotskog Milivoj Đuka komentirao je spaljivanje gay para s djetetom. "Ostali smo konzervativni, držimo se tradicije. Daj dite materi, kako bi se reklo. Mislimo da je to ispravno", rekao je Slobodnoj Dalmaciji potvrdivši tako da ne vidi ništa loše u tome što je organizirao spaljivanje gay para s djetetom pred mnoštvom djece i građana.

Podsjetimo, jučer je u Imotskom održana tradicionalna Bakova povorka, dan kada se Imoćani maskiraju i prošeću gradom. Zabava nije prošla bez incidenta.

Spalili su gayeve i njihovo dijete sa slikom SDP-ovca Stazića

Naime, spaljene su lutke istospolnog para s djetetom na koje je zalijepljena fotografija SDP-ovog saborskog zastupnika Nenada Stazića i nacrtana crvena zvijezda petokraka.

"Stvarno mi se više vrti od ove kulture smrti, a budući da to moje tilo mori, neka ove godine nakaradna obitelj s djetetom Nenadom Stazićem gori", rečeno je prije spaljivanja.

Potom se čulo "Ajmo glazba" nakon čega su lutke zapaljene. U povorci je bilo i puno djece koja su sve to gledala iz prvih redova.

Spaljivanje gay lutaka možete pogledati OVDJE od 1:41:00.

"To je nerazumljivo, porazno i tužno"

Pučka pravobraniteljica komentirala je incident putem Twittera.

"Ne znam kako ovo može biti zabavno - meni je to nerazumljivo, porazno i tužno. I uči djecu da je mrziti ok. To je neprihvatljivo", napisala je Lora Vidović.

Saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk najavio je da će danas podnijeti kaznenu prijavu protiv organizatora.

Na događaj je oštro reagirao i saborski zastupnik Bojan Glavašević. "Mladen i Ivo su više domoljubi, više hrabri i više budućnost Hrvatske od onih koji su spalili njihove likove, lik djeteta kojemu žele dati dom i ono čega se svi 'palitelji' zapravo pribojavaju: promjene. A promjena dolazi. U njoj će sreću pronaći Mladen i Ivo, a ne palitelji", napisao je večeras u svojoj objavi na Twitteru Bojan Glavašević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.