Organizator paljenja lutke gejeva ima sliku s transvestitom

Screenshot: Facebook

JUČER su na karnevalskoj povorci u Imotskom spaljene lutke istospolnog para s djetetom, a organizator tog mrziteljsko-karnevalskog događaja je Milivoj Đuka, predsjednik Kulturnog društva Bakove svečanosti.

On je danas potvrdio da ne vidi ništa loše u tome što je organizirao spaljivanje gej para s djetetom pred mnoštvom djece i građana. "Ostali smo konzervativni, držimo se tradicije. Daj dite materi, kako bi se reklo. Mislimo da je to ispravno", rekao je za Slobodnu Dalmaciju. 

Đuka je svoju "konzervativnost" na Facebooku demonstrirao poziranjem u Hajdukovoj majici s kukastim križem te slikom nogometne reprezentacije zločinačke i kvislinške Nezavisne države Hrvatske.

>> Ovo je organizator spaljivanja lutke gejeva s djetetom, pozira s kukastim križem

Sve je to Đuka koji si je na društvenoj mreži dodao nadimak "Mili", odmah nakon što su mediji počeli njuškati po njegovu Facebook profilu, hrabro obrisao. 

No još je nešto obrisao. Milivoj Đuka, koji sam sebe, sudeći po njegovoj izjavi, smatra konzervativnim i tradicionalnim, na Facebooku je imao sliku na kojoj pozira s transvestitom. 

Ta je slika u jeku skandala s paljenjem lutke gejeva s djetetom nestala s njegova Facebook profila, no za "konzervativnog" Đuku - prekasno. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.