Odvjetnik: Sliško je napadnut, sve će se vidjeti na snimkama

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Zeljko Lukunic/PIXSELL

VJEKO SLIŠKO, nećak ubijenog "kralja poker aparata" Vjeke Sliška, od jutros je na kriminalističkom istraživanju u policiji zbog fizičkog sukoba s Hrvojem Petračom (64), potvrdio nam je njegov odvjetnik, koji tvrdi da je njegov klijent bio prvi napadnut.

Poduzetnik Hrvoje Petrač bio je osuđen za otmicu sina svog nekadašnjeg prijatelja, generala Vladimira Zagorca, a bio je i krunski svjedok u aferi Dragulji. Iz zatvora je pušten 2011. godine.

Sukob Sliška i Petrača dogodio se u subotu navečer ispred zagrebačkog hotela Esplanade. Prema objavljenim informacijama, Petrač je zadobio prijelom potkoljenice i ozljede glave, prilikom čega je pretrpio potres mozga.

>>>Nećak Vjeke Sliška zbog svađe sa zaštitarima pucao u staklo kluba

>>>U Zagrebu pretučen Hrvoje Petrač. Policija traži Vjeku Sliška, sazvali presicu

>>>Hrvoje Petrač brutalno je pretučen u centru Zagreba. Tko je on?

Sukob dvojice muškaraca

Glasnogovornica zagrebačke policije Marija Goatti jučer je izjavila da se radi o sukobu dvojice muškaraca koji je rezultirao teškim ozljeđivanjem 64-godišnjaka, a ne o planiranom obračunu.

Sliškov odvjetnik Milko Križanović u izjavi za Index je kazao: "To je najobičniji sukob, to je najobičniji incident u kojem je moj branjenik Vjeko Sliško napadnut. On je samo pružao otpor i to je to."

Odvjetnik Križanović je za Index potvrdio da se njegov branjenik i on trenutno nalaze u policijskoj postaji u Heinzelovoj ulici te da se provodi uobičajena kriminalistička obrada.

Sliškov odvjetnik: "Dobrovoljno smo se javili, nije uhićen"

"Dobrovoljno smo se javili jutros u 8 sati. On nije uhićen, on je jutros došao kod mene u ured i odmah smo došli ovdje u Heinzelovu, kako smo to i najavili", kaže Sliškov odvjetnik. 

Na naše pitanje o motivu napada, Sliškov odvjetnik je odgovorio: "Nema nikakvog motiva, to je incident. On je napadnut i on je samo pružio otpor. Kakav je motiv s druge strane, vjerujte, nemam pojma."

Hoće li Vjeko Sliško iznijeti svoju obranu? "On će se braniti aktivno. U krajnjoj liniji, moram vas podsjetiti da je taj prostor pokriven vrlo dobro videonadzorom, prema tome sve će se vidjeti na videonadzoru", kazao je u izjavi za Index Sliškov odvjetnik Milko Križanović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.