Odbjegli britanski pedofil glavni osumnjičeni za otmicu Madeleine McCann

RAYMOND HEWLETT, 64-godišnji britanski pedofil u bijegu, sinoć je senzacionalno proglašen glavnim sumnjivcem u slučaju nestanka Madeleine McCann.

On i fizički nalikuje crtežu muškarca viđenog blizu apartmana McCannovih u portugalskom mjestu Praia da Luz, prije dvije godine. Kad ga je portugalska policija privela na ispitivanje, njemu je, nevjerojatno ali istinito, alibi dala jedna 15-godišnja djevojčica.

Glavni osumnjičeni u slučaju ponovno je postao zbog bizarnih komentara o slučaju nestanka male Maddie svojim prijateljima i obitelji, a koji su proslijeđeni i timu britanskih istražitelja. Vjeruje se kako je i njegov tadašnji alibi, kojeg mu je dala spomenuta djevojčica, isto tako doveden u pitanje, piše The Sun.

Pedofil s 30-godišnjim stažom

Hewlettov pedofilski dosje seže još u vrijeme dalekih 70-ih godina prošlog stoljeća, a prema nekim britanskim izvorima traže ga i britanska i irska policija. Tim privatnih istražitelja obitelji McCann locirao je Hewlettovo kretanje sve do Njemačke, gdje se on navodno nalazi na liječenju od raka grla.

"On se ponovno nalazi na listi sumnjivaca jer su ljudi koji su s njim komunicirali bili zabrinuti oko komentara koje je davao u slučaju nestale djevojčice. Mnogi koji su pričali s njim posumnjali su i u istinitost njegovog alibija te su odlučili ponovno kontaktirati policiju i upozoriti na te stvari", kazao je za The Sun izvor blizak istrazi.

"Hewlett je živio na manje od sat vremena udaljenosti od Praije da Luz. Postoje indicije da je u to vrijeme pričao o kupovini i prodaji djece te o slučaju male Maddie, tijekom nekoliko tjedana nakon njezinog nestanka", dodao je izvor.

Otac najmanje devetero djece

Da je taj pedofilski psihopat uistinu opasan potvrđuju i činjenice kako je osuđen za silovanje 12-godišnje djevojčice 1972. godine, za što je odležao godinu dana u zatvoru, a nakon tog je odležao još četiri zbog seksualnog zlostavljanja još jedne djevojčice pod prisilom vatrenog oružja.

Nešto kasnije odslužio je i šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja 14-godišnjakinje te je nakon izlaska iz zatvora pobjegao u Irsku, gdje ga smatraju odgovornim za čitav niz neuspjelih pokušaja otmica. Najbizarnija stvar u svemu tom je što se vjeruje kako Hewlett ima najmanje devetero vlastite djece te da je imao čitav niz maloljetnih djevojaka.

Izvor blizak obitelji McCann kazao je za The Sun kako su Kate i Gerry McCann više nego svjesni o kome se radi i tko je Hewlett te da su itekako zabrinuti, s obzirom na to čime se taj monstrum bavio još od dalekih 70-ih godina prošlog stoljeća.

B.V.
Foto: The Sun

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.