Objavljena prva fotografija odrasle Jaycee Lee Dugard

ČASOPIS People objavio je naslovnicu s fotografijom 29-godišnje Jaycee Lee Dugard snimljenom nakon 18 godina ropstva provedenih u domu otmičara Phillipa Garrida, prenose svjetski mediji.

Na slici ima tamniju kosu nego na fotografijama snimljenim prije otmice, kad je imala 11 godina, a teško je za vjerovati da je ova mlada žena majka 11-godišnje i 15-godišnje djevojčice.

Život s obitelji nakon 18 godina zatočeništva

Časopis donosi priču o njenom životu nakon povratka kući, gdje živi sa svojom majkom, 50-godišnjom Terry Probyn i dvjema kćerima, a njena sestra, teta i ostala rodbina redovito ih posjećuju.

"Tako sam sretna što sam ponovo sa svojom obitelji. Ništa nije važnije od bezuvjetne ljubavi i potpore koju dobivam od njih", rekla je Jaycee Lee u izjavi za People.

Sama je željela objavu fotografija

Glasnogovornica obitelji kaže kako je Jaycee Lee željela da se fotografije objave, jer je bila svjesna interesa javnosti za njen slučaj, no ne želi se dalje eksponirati.

"Ovo je bila svojevrsna zahvala ljudima koji su joj pružili potporu i dijelili svoju radost s njom. Ona želi živjeti miran život sa svojim kćerima, majkom i sestrom", rekla je glasnogovornica Erika Price Schulte.

Jayceein život sad se sastoji od terapija s psihoterapeutom koji s njom koristi posebnu metodu kojom se kombinira jahanje na konju i razgovor. Njene kćeri također posjećuju psihoterapeuta koji im pomaže u prilagodbi modernom društvu, jer su do nedavno živjele izolirano te nisu nikad išle u školu.

Philip i Nancy Garrido tvrde da nisu krivi

Jaycee Lee Dugard je oslobođena zatočeništva krajem kolovoza ove godine kad je policija, reagirajući na dojavu, istražila njenog otmičara Phillipa Garrida i uhitila ga, zajedno s njegovom ženom. Garridovi su oteli Jaycee Lee na putu do autobusne stanice kad je imala samo 11 godina. Držali su ju u svom dvorištu 18 godina, gdje ju je Phillip Garrido seksualno zlostavljao, a ona mu je rodila dvoje djece. Phillip Garrido  i njegova žena trenutno su u zatvoru gdje čekaju suđenje te tvrde da nisu krivi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.