Novi posao supruga urednice HRT-a: Šelebaj Sellier predsjednik Uprave Validusa

NA DANAŠNJOJ sjednici nadzornog odbora tvrtke Validus za novog predsjednika Uprave izabran je Vladimir Šelebaj Sellier nakon što je prihvaćena ostavka njegove prethodnice na tom mjestu Marine Bače.

Sellier, koji slovi kao menadžer za spašavanje posrnulih tvrtki, dolazi u Validus kojem je blokiran račun. "Račun Validusa ostaje i dalje blokiran. Podravka d.d. je temeljem mjenica pokrenula ovrhu na imovini Validus d.d. radi povrata duga u iznosu od 25 milijuna kuna", stoji u obavijesti objavljenoj na internetskim stranicama Zagrebačke burze.

Kratka epizoda u Pevecu

Suprug voditeljice i urednice HRT-a Dijane Čuljak Šelebaj dolazi u Validus zbog financijskog restrukturiranja i stabilizacije poslovanja koju bi trebao dogovoriti s vjerovnicima i bankama. Prije Validusa, Šelebaj je imao vrlo kratku epizodu u Pevecu, nakon koje je prešao u Mediteransku plovidbu.

Validus je ranije bio tvrtka Fima grupe koja se spominje u aferi "Spice" i čiji je direktor Milan Horvat zbog te afere nekoliko mjeseci proveo u remetinečkom pritvoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.