Nandi Teklić i Tonči Burić optuženi za napade po Splitu

Ilustracija: 123rf

NANDI TEKLIĆ, sin pokojnog Kerumovog savjetnika Bare Teklića i Tonči Burić optuženi su za napade po Splitu s početka travnja ove godine. Burića terete da je u rane jutarnje sate 2. travnja nanio teške i po život opasne ozljede Mladenu V. ispred noćnog kluba na Smrdečcu. Ovaj je u teškom stanju doveden u splitsku bolnicu.

Burića, Teklića i još jednog 20-godišnjaka terete i za napad koji se zbio 6. travnja. Usred bijela dana u središtu Splita, u Starčevićevoj ulici, nedaleko od hotela President. Na meti im se našao 32-godišnjak, kojeg su izvukli iz automobila te izudarali rukama, nogama, drškom noža i revolverom. Napadnuti je zadobio tri ozljede na čelu i licu. U bolnici su ozljede kvalificirali kao lakše.

Ni Tekliću, ni Buriću ovo nije prvi kazneni postupak. Teklić je policiji neko vrijeme bio nedostupan, no nakon mjesec dana bijega uhvaćen je u stanu nedaleko od sjedišta policije i splitske Palače pravde. Burića su, pak, odmah priveli, ali kako dežurna tužiteljica nije tražila pritvor, pušten je da se brani sa slobode. Naknadno su zatražili pritvor, no Burić je do tad već nestao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.