Na Nepalca kod Zagreba naletio vlak, poginuo je

Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

U NALETU putničkog vlaka jučer je u Sesvetskom Kraljevcu poginuo 40-godišnji Nepalac s reguliranim statusom boravka u svrhu rada u Hrvatskoj, a koji je pješice prelazio prugu na kolnom prijelazu. Zagrebačka policija je objavila da se nesreća dogodila oko 17 sati na Strojarskoj cesti, kada je na Nepalca naletio putnički vlak dok je prugu prelazio u vrijeme kada su bili upaljeni svjetlosni i zvučni signali te je bila spuštena rampa.

Pješak je poginuo na mjestu nesreće, a njegovo je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Policija je izvijestila i o više razbojništava te provala i krađa tijekom proteklog dana na zagrebačkom području. Tako još uvijek traga za nepoznatim provalnikom koji je u Dubravi provalio u stambenu zgradu u gradnji te iz nje ukrao uređaje za grijanje i sanitarije vrijedne nekoliko stotina tisuća kuna.

Maskirani razbojnik je uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao kiosk na Trnju, otevši 25-godišnjoj zaposlenici nekoliko stotina kuna, dok je bez više desetaka tisuća kuna na peščeničkom Kozari putu ostao 39-godišnjak kojemu je nepoznati lopov provalio u kuću. Prevaranti su u Dubravi stupili u kontakt s 80-godišnjakom te mu, lažno se predstavljajući kao službene osobe, ukrali više desetaka tisuća kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.