Mladić u Zagrebu bježao ukradenim autom. Udario u parkirani auto, probio ogradu...

Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu. Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zagrebačka policija je sinoć oko 23:05 sati na području Trešnjevke uočila osobni automobil marke Volvo zagrebačkih registarskih oznaka koji je prethodno ukraden na području Dubrave. Autom je na Zagrebačkoj aveniji upravljao tada nepoznati muškarac. 

Odbio se zaustaviti na naredbe policijskih službenika te se vozilom dao u bijeg.Nakon skretanja na Zagrebačku cestu, na križanju s Medarskom ulicom izazvao je prometnu nesreću udarivši vozilom u parkirani automobil.

Potom je uslijed zanošenja vozilom sletio s kolnika te udario u ogradu trgovačkog društva na Zagrebačkoj cesti koju je probio. Vozilo se nastavilo kretati travnatom površinom unutar prostora poduzeća, a zatim se uslijed oštećenja nastalih u prometnoj nesreći zaustavilo na asfaltiranom parkiralištu.

Mladić hospitaliziran

Vozač je zatim izišao iz vozila te pješice nastavio bježati prema Rudeškoj cesti, ali su ga policajci s Črnomerca sustigli na Rudeškoj cesti. Uporabili su sredstva prisile, u obliku tjelesne snage i sredstva za vezivanje, te ga uhitili.

Utvrdili su kako se radi o 23-godišnjem mladiću. Zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći pružena mu je liječnička pomoć te je hospitaliziran u Kliničkoj bolnici Dubrava. Kvalifikacija ozljeda trenutno nije poznata. 

Iz Policijske uprave zagrebačke su najavili kako nakon otpuštanja s liječenja nad njim slijedi kriminalističko istraživanje. Tijekom događaja, pri uporabi sredstava prisile, lakše je ozlijeđen i jedan policijski službenik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.