Mladići uhićeni kod Zadra. Vozač imao krivotvorene tablice, suvozaču našli drogu

Zadarska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je krivotvorio registarske pločice na autu. Naime, policajci su u kontroli prometa u četvrtak oko 23.55 zaustavili automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a daljnjim je postupanjem utvrđeno kako se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske pločice.

Policija je također pretresla njegovog suvozača kojem je pronađeno oko 2 grama marihuane, 1.09 grama amfetamina i jedna digitalna vaga. Vozač i 23-godišnji putnik su uhićeni i dovedeni u službene prostorije policije. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv 25-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela Krivotvorenje isprave.

Od 23-godišnjaka je oduzeta pronađena droga te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, prepraćen na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.