Ministar Milinović "na kaubojski se način" razračunao s novinarima

"DUBRAVKA JADRO ravnateljica je Uprave za pravne poslove pri Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi, a ne pomoćnica ministra", zajedničko je priopćenje ministra zdravstva i socijalne skrbi RH mr. Darka Milinovića i ravnateljice Uprave za pravne poslove pri Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi RH Dubravke Jadro, a priopćenje je danas, u nedjelju, odaslala glasnogovornica tog ministarstva Zora Lažeta.

U tom, kako su ga nazvali, priopćenju, ne bi bilo ništa čudno da se zapravo ne radi o ispravku jedne informacije, točnije krive funkcije, koja se našla u tekstu jednog dnevnog lista.  Glasnogovornica Lažeta tako od svih medija u Hrvatskoj traži hitnu objava priopćenja iz Ministarstva zdravstva, pa tako i od medija koji ne samo da nisu prenijeli tu informaciju nego nisu ni pisali na tu temu!

Prava informacija, prema ministru Milinoviću bila bi slijedom priopćenja, da ta redakcija odnosno novinarka tog dnevnog lista "ne poznaje ustroj rada Ministarstva".

"Članak je prema tome obična insinuacija i s pravom istinom nema nikakve veze", stoji u priopćenju, a kojeg bi sada, prema ministru Milinoviću, trebali objaviti svi mediji! Ako ministar zdravstva na ovakav način razmišlja o medijima, onda zaista možemo samo zamišljati koje su to metode njegove "reforme zdravstva". 

I.Ć.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.