Milica Đurđević Stamenkovski: Zavetnici od večeras parlamentarna stranka

Screenshot: Blic.rs

"SA ZADOVOLJSTVOM mogu konstatirati da je Srpska stranka Zavetnici od večeras parlamentarna stranka", izjavila je kandidatkinja za predsjednika Srbije i nositelj parlamentarne liste Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski.

Nakon obrađenih preko 2.500 biračkih mjesta, na trećem mestu smo za sada na predsjedničkim sa 5,45 posto glasova. Na parlamentarnom nivou imamo 4,64 posto", rekla je ona u obraćanju novinarima.

Dodala je da očekuju još veću podršku s rezultatima koji pristižu, da imaju razloga za slavlje, ali da će sačekati službene rezultate.

"Jedina smo stranka koja je samostalno izašla na izbore, 10 godina smo čekali ovaj dan, 10 godina smo se okupljali, obilazili gradove i sela i uspjeli smo usprkos tome što sam bila najnapadaniji predsjednički kandidat", rekla je.

"Ujutro nastavljamo s još većim i intenzivnijim radom. Nećemo praviti neprincipijelne koalicije, bit ćemo u parlamentu glas obitelji, sela, radnika... Jedina smo stranka koja je nastala iz naroda, očekujemo još veću podršku. Hvala Srbiji", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.