"Milanovićeva podrška Bandiću s figom u džepu je licemjerna"

"PREDSJEDNIK SDP-a Zoran Milanović ne za što bi s dosadašnjim gradskim vlastodršcem i zato ga podržava s figom u džepu. Kaže da je on za njega najbolji kandidat za gradonačelnika, a zatim ga smješta zadnjeg na listu za Skupštinu. To je licemjerno i njima su interes samo fotelje, a ne stvarne potrebe građana. Mi nudimo treći put i vjerujemo da će ga građani prepoznati“, naglasio je danas Velimir Srića, nositelj nezavisne liste za Skupštinu Grada Zagreba,u izbornom stožeru Josipa Kregara.

Panika u redovima SDP-a

Naime, na konferenciji za novinare osim Sriće, javnosti su predstavljeni i Saša Poljanec Borić, kandidatkinja za dogradonačelnicu, te Dražen Lalić, sociolog i profesor na Fakultetu političkih znanosti.

Sa svoju Listu Srića tvrdi kako je riječ o najkvalitetnijoj listi koju Grad može dati, a na njoj su i dvojica vrlo angažiranih intelektualaca kao što je Josip Kregar i Dražen Lalić. No, zanimljivo je kako se Nezavisna lista osvrnula na svojevrsnu paniku u redovima SDP-a.

"Kada su obrazlagali promjenu koja se dogodila, kada je kao nositelj liste postavljen Zoran Milanović niti jednom riječju nisu spomenuti problemi grada Zagreba i njegovih građana. Tu se pokazalo da je SDP stranka koja teži položaju gdje vodeći ljudi teže jedino zadovoljavanju svojih interesa. Mi, s druge strane razgovaramo s građanima, želimo saznati koji su njihovi problemi i sav naš rad se usmjerava u skladu s tim pokazateljima", naglasio je Lalić dodajući kako je Zagreb prezadužen, a da zapravo nitko ne zna gdje je novac.

Bandićev WC

"Treba li ponovo spominjati cijenu metra kvadratnog WC-a koji košta više od vjerojatno prodajne cijene kvadratnog metra Buckinghamske palače u Londonu", zaključio je Lalić.

I.Ć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.