Maras u saboru puštao snimku Dalićke kako laže

Foto: Index, Saborska TV

GORDAN Maras zastupnicima u saboru puštao je snimku Martine Dalić iz veljače ove godine kad je tvrdila kako je njezina veza s odvjetničkim društvom Šavorić nikakva. Podsjetimo, u veljači ove godine, kad je Dalić pred saborskim Odborom za gospodarstvo odgovarala na neugodna pitanja o Agrokoru, tvrdila je da je njezina veza sa Šavorićima nikakva.

"Moja veza sa Šavorićem je nikakva", rekla je Dalić u veljači.

U mailovima koje je Index objavio, a koji su nastali prije aktivacije Lexa Agrokor 2017. godine, jasno je da je Dalić s predstavnicima odvjetničkog društva Šavorić imala itekako blisku komunikaciju. Oni su, jasno je iz mailova, aktivno sudjelovali u pisanju Lexa Agrokor, a čak su se i sastajali u njihovim prostorijama.

>> Dalićka u veljači: "Moja veza sa Šavorićima je nikakva"

"Tražio sam stanku da javnosti prezentiram u tonskom zapisu kako Martina Dalić ne govori istinu, odnosno laže. Znači, sada evo odgovor na pitanje kakve ona veze ima s odvjetničkim uredom Šavorić", rekao je Maras i pustio snimku u kojoj Dalić govori: "Moja veza sa Šavorićem je nikakva."

"Evo, pustio sam desetak puta da čujete. Sada smo vidjeli da laže, da to nije tako, da je u komunikacijama s odvjetničkim uredom Šavorić bila vrlo aktivna. I što se događa? Kako reagira Plenković i vladajuća koalicija? Možemo li na temelju toga zaključiti, s obzirom da Plenković brani Dalić, možemo li vjerovati u njegovu nevinost, da nije ništa znao? Meni to više izgleda da je Plenković na čelu te koruptivne hobotnice", rekao je Maras.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz mailove Martine Dalić oko Agrokora instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Agrokor

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.