Mandžukić proglašen počasnim građaninom Slavonskog Broda

Foto: Hina

NAKON velikog uspjeha hrvatske reprezentacije i Marija Mandžukića na Svjetskom prvenstvu i prolaska u finale natjecanja, a na inicijativu gradonačelnika Mirka Duspare, Gradsko vijeće Slavonskog Broda danas je donijelo Odluku o proglašenju Marija Mandžukića počasnim građaninom Slavonskog Broda.

Kako se u priopćenju Grada ističe, "Brođaninu i hrvatskom nogometnom reprezentativcu, vrhunskom sportašu i iznimnom čovjeku ljudskih i moralnih vrijednosti, dodijeljeno je javno priznanje Povelja počasnog građanina za izuzetan doprinos u promicanju sporta i imena grada Slavonskog Broda u zemlji i inozemstvu".

"S ponosom svi naši građani, Gradska uprava i ja osobno, možemo reći da je Mario Mandžukić i počasni građanin grada Slavonskoga Broda, izvrstan sportaš i još bolji čovjek s velikim srcem zlatnoga sjaja. I kao što sam to i ranije rekao u nama će uvijek imati prijatelje i podršku. Povelja počasnog građanina zasluženo je i javno odavanje priznanja njegovoj nepobitnoj povezanosti i ljubavi prema gradu i sugrađanima koji su mu uvijek u mislima, u trenutcima najveće sreće i veličanstvenih uspjeha, a njegovo ime naslijeđe je i uzor svim budućim mladim generacijama. Dodao bih da ćemo našega Marija dočekati u njegovu rodnom gradu s ponosom i dostojno kako priliči njegovoj veličini izvrsnog sportaša i čovjeka s velikim srcem", kazao je gradonačelnik Mirko Duspara povodom proglašenja Marija Mandžukića počasnim građaninom Slavonskog Broda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.