Otvoren Mall of Split: Zbog lošeg vremena improvizirali pa asfaltirali šahtove na prilaznoj cesti

Foto: Index

KONAČNO je otvorio najveći shopping centar Dalmacije Mall of Split. Za otvaranje se nude lijepi popusti, veliki broj Splićana pojurio je u centar koji svojim zaposlenicima naplaćuje parking 400 kuna, a sve u cilju da ih stimulira na korištenje javnog prijevoza te tako ostavi više slobodnog parkirnog prostora za kupce. Ne čudi. Jer dvije velike etaže podzemnog parkinga bile su danas kao šipak pune. 

Do Malla se iz Splita može iz dva smjera, Vukovarskom i Ulicom Josipa Jovića, koja je u ovom trenutku manje poznati prometni pravac za dolazak do najnovijeg splitskog shopping hrama. 

Redakciji Indexa danas su se javili uznemireni građani Mejaša koji su primijetili da je u Jovićevoj novi sloj asfalta pokrio i šahtove.

Cestar: Samo su tri šahta...

Direktor Cestara Jozo Rako potvrdio nam je da su se u nedostatku vremena za završenje prometnice poslužili improvizacijom.

"U pitanju su samo tri šahta. Jednostavno nismo stigli sve urediti zbog lošeg vremena. Čim vremenske prilike dopuste, mi ćemo to srediti, podignut ćemo šahtove i sve napraviti kako treba. Jučer je tako odlučeno zbog otvaranja centra. Preostaje nam još desetak dana posla da završimo tu dionicu", rekao je Rako.

Kazao nam je i da su za ovakvu akrobaciju dobili suglasnost Grada.

Grad Split: Pa tko može dati suglasnost za asfaltiranje šahtova?

Pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo Špiro Cokarić potvrdio nam je da je čuo da su šahtovi zaliveni asfaltom, ali ne i da su izdali suglasnost. 

"Čisto sumnjam da bi tako nešto napravili. Tko može dati suglasnost da se asfaltiraju šahtovi?! Ja sam čuo o tome, netko je lajao i protestirao pa sam tako i ja doznao. Dogovoreno je da se to sanira", kazao nam je pročelnik Cokarić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.