Maleni Albie rodio se dva dana nakon što mu se majka probudila iz kome

SAMO osam dana nakon što je pala u komu i dva dana nakon što se iz nje probudila, 35-godišnja Britanka Cheryl Crisp rodila je malenog dječaka.

Ona je 2. prosinca sa svojim partnerom kupovala te se nakon toga srušila u automobilu pretrpjevši srčani udar. Njezin "spasitelj" Terry Kemp brzo ju je odvezao u bolnicu u Istočnom Londonu gdje ju je troje liječnika počelo oživljavati na parkiralištu. "Prošlo je oko deset minuta dok nisu od nje dobili prve znakove života", rekao je njezin partner Kemp te dodao kako je on dobio "živčani slom", piše Daily Mail.

Krvni ugrušak u arteriji

Liječnici su je uspjeli stabilizirati te je ona prevezena u bolnicu u Croydonu. Tijekom putovanja do bolnice njezino srce je ponovno stalo i bolničari su morali iskoristiti defibrilator kako bi je ponovno oživjeli. Na bolničkoj operaciji kirurzi su ustanovili kako Crispova u arteriji ima krvni ugrušak. Srce joj je još nekoliko puta stalo na operacijskom stolu te se ona "opako" borila za život.

Problem kod operacije bio je i taj što kirurzi nisu smjeli koristiti određene lijekove kako ne bi naštetili nerođenom djetetu. Kempa su već pripremali na činjenicu da će možda morati donijeti odluku želi li da liječnici spašavaju ženu ili dijete.

Zaboravila na trudnoću i pitala partnera zašto je bila u bolnici

Nakon što su liječnici uspjeli ukloniti ugrušak, Crispova je završila u komi iz koje se probudila šest dana kasnije. Jedna od posljedica dugotrajne kome bio je i gubitak pamćenja, pa je ona zaboravila i da je trudna. Dva dana kasnije osjetila je bol u trbuhu te rodila malenog Albiea. Čak i nakon rođenja Crispova se nije mogla sjetiti da je bila trudna te je pitala partnera zašto je bila u bolnici.

"Rekao je da smo dobili bebu, a ja sam ga pitala koju bebu te sam rekla kako se ne sjećam da sam bila trudna", ispričala je Cheryl Crisp te dodala kako da joj je Kemp tada rekao da je dobila dijete i imala srčani udar. Albie je još uvijek na posebnom bolničkom odjelu i ima dišnih problema, no liječnici vjeruju kako će on prebroditi te probleme.

I.Kri.
Foto: Daily Mail

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.