Kuščević se obratio javnosti, odbio dati ostavku. HDZ-ovci u čudu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

RANO jutros u vladi je održan sastanak između Kuščevića i Plenkovića. S njima su bili i Gordan Jandroković te Branko Bačić, neslužbeno je potvrđeno za N1 Televiziju. N1 dodaje kako je Kuščević vjerojatno ušao na stražnji ulaz u vladu. Novinari ga ispred vlade nisu vidjeli.

O čemu su razgovarali na sastanku, nije odmah bilo poznato. Posljednjih se dana špekuliralo kako će Lovro Kuščević u dogovoru s Plenkovićem podnijeti ostavku. No to se nije dogodilo.

"Ostajem, idemo dalje", rekao je Kuščević u kratkom obraćanju novinarima.

"I dalje stoji činjenica da je sve transparentno, da nema sumnji u časne u radnje. I evo, nastavljam dalje", dodao je ministar.

Kazao je i kako je s Plenkovićem razgovarao o zahtjevu za njegovu smjenu koji će SDP podnijeti. "Mislim da će to biti jedan niz prepiska, lažnih optužbi koje smo imali prilike vidjeti u medijima. Mislim da stranke koje imaju 2 i pol posto podrške birača nisu te koje će kreirati sastav hrvatske vlade", rekao je aludirajući na zahtjev HNS-a za njegov odlazak.

Izvor iz HDZ-a: Čudi me ovo, ne znam što je Plenkoviću

"Gdje ide dalje? U Nerežišća? Čudi me ovo, ne znam što je Plenkoviću. Dogovor je bio da Lovro odlazi", rekao je Indexov izvor iz HDZ-a koji smatra da bi Kuščeviću bilo najbolje da se sam povuče.

"Danas imamo sastanak kluba u saboru. Lovri bi bilo bolje da sam da ostavku nego da ga se napada sa svih strana", rekao je naš izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.