Kuščević nekad uz Sanadera i Jadranku Kosor, pogledajte slike

Foto: Bilten Općine Nerežišće

U KUŠČEVIĆEVIM Nerežišćima iskopali smo bilten Općine Nerežišća "Nerežišća, Donji Humac, Dračevica" u kojem se uvelike hvali rad načelnika Lovre Kuščevića i u kojem su objavljene fotografije njega s tadašnjim premijerom Sanaderom, potpredsjednicom vlade Jadrankom Kosor, zatim njega na otvorenju jednog centra, itd... Na kraju biltena Kuščević poziva stanovnike da izađu na izbore 17. svibnja 2009. te da glasaju po svojoj savjesti.

"U početku je bilo teško steći povjerenje, a danas nas posjećuju najviši državni i županijski dužnosnici", piše u biltenu uz fotografije Kuščevića s Jadrankom Kosor.

Na jednoj je fotografiji mladi Kuščević u bijelom odijelu u društvu tadašnjeg premijera Ive Sanadera i ministra Dragana Primorca. Sanader je otvorio školu u Nerežišću, a iz Općine su naveli kako je otvorenje "najljepši nerežiški događaj u povijesti". Bilo je to krajem kolovoza 2006. godine.

U biltenu se spominje i projekt kojim se voli hvaliti Kuščević: "Danas se u Nerežišćima gradi 11 stanova za mlade nerežiške obitelji. Općina Nerežišće prva je općina u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja je pokrenula program poticane stanogradnje."

Podsjetimo, među vlasnicima POS-ovih stanova u Nerežišću danas su tadašnji pročelnik, današnji načelnik Svemir Obilinović, te Ivica Žuvić, Kuščevićev šogor. Prvi živi u obiteljskoj kući i stan iznajmljuje turistima, a drugome je Kuščević bio sudužnik za kredit te je nekoliko godina kasnije postao veleposjednik.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.