Kuščević: Možda da se sjednice ne prenose, da nam djeca ne postanu kao Grmoja

Foto: Patrik Maček/PIXSELL

MINISTAR uprave Lovro Kuščević ustvrdio je da nije vidio nikakvu reakciju koja bi bila za osudu od strane premijera, a koliko je shvatio, htio je malo razgovarati sa zastupnikom Grmojom da pojasni stavove.

Za brzinu premijerova koraka rekao je da ga nije iznenadila. "Predsjednik inače brzo razmišlja, nisam ga vidio u sportu, u trku", kazao je.

Za reakciju ministra Krstičevića rekao je da njegova reakcija nije bila pretjerana, a misli da je u ministru Krstičeviću, u onom trenutku, nadvladao vojnik nad političarem.

Na napomenu da bi ministar ipak trebao biti ministar jer više nije vojnik ni general, Kušćević je rekao da se oporba na prvoj sjednici nastavila ponašati kao i dosad, neargumentirano napada, čak vrijeđa. "Ono što smo jučer imali priliku čuti uvredljivo je za svakog Hrvata, a kamoli ne za nekoga tko radi za dobrobit Hrvatske. Nekad mi se čini da bi bilo bolje da se te sjednice ne prenose za javnost, da ne bi slučajno naša djeca postala Nikola Grmoja", rekao je.

"Optužiti nekoga da je veleizdajnik, to je dno dna, zadivljen sam blagom reakcijom svih koji su bili tamo", zaključio je Kuščević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.