Kregar i Srića zajedno: "E, sada ne možete reći da nemate za koga glasati!"

"OD DANAS se ne može reći da građani Zagreba nemaju za koga glasati na predstojećim izborima" naglasio je danas čelnik Nezavisne liste za gradonačelnika grada Zagreba Josip Kregar koji je danas najavio zajednički izlazak na predstojeće izbore s Velimirom Srićom. Naime, iako se do sada neslužbeno govorilo kako će Srića i Kregar izaći zajedno, danas je to i službeno potvrđeno.

Nema više pasive

"Građani Grada Zagreba ne smiju biti pasivni i trebaju izaći na predstojeće izbore i izabrati promjene. Grad Zagreb treba dobre upravitelje, a ne loše gospodare", kazao je Srića koji je danas predstavio inicijativu "Nade" s kojom je krenuo u izbornu utrku te je kao ekonomski stručnjak govorio o lošem upravljaju proračunskim novcem Grada Zagreba.

"Grad Zagreb ima najvišu stopu prireza u Hrvatskoj, a mnogi se čudni projekti, kao što je 'zlatni WC' financiraju novcem koji se svakoga mjeseca uzme iz plaća Zagrepčanki i Zagrepčanaca", kazao je Srića koji je s Kregarom razmijenio i majice na kojima jedan drugome obećavaju dati glas.

Čiste ruke

"Naše je objedinjavanje snaga i potencijala odgovor na pasivnost biračica i birača u Gradu Zagrebu te alternativa svim političkim opcijama koje nisu dovoljno odlučne uhvatiti se u koštac s korupcijom i poslovima kod kojih grad, kao zajednica, nema nikakve koristi" poručio je danas Kregar koji je sa Srićom potpisao Etički kodeks.

"Obvezao sam se da u utrku ulazim čistih ruku, a nakon pobjede kada preuzmem odgovornost upravljanja Gradom Zagrebom, moje ruke ostati će čiste", naglasio je danas Kregar.

I.Ć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.