Kosoričina priča puna rupa: Nitko iz Banskih dvora nije zvao HRT?!

JADRANKA KOSOR nije zvala Renata Kunića zbog Pilselova gostovanja u "Nedjeljom u 2"! Takve tvrdnje danas stižu iz Kosoričina Ureda za odnose s javnošću, a izjavio je to i v.d. glavnog urednika Informativnog programa HRT-a.

> Kosor prijeti tužbom: Laži i klevete Stankovića povrijedile su mi dostojanstvo, čast i ugled!

> Čovjek čiji je stan zaposjela premijerka Kosor: Zbog stana su nam prijetili iz MORH-a

> Stanković: Umjesto da pomogne obitelji Drobac, premijerki Kosor važnija povrijeđena taština

> Kosor kod Stankovića prije šest godina objašnjavala aferu stan: Jučer tužba, danas amnezija

Premijerka Kosor je, podsjećamo, oštro reagirala na gostovanje Drage Pilsela u emisiji Aleksandra Stankovića te odmah kontaktirala odvjetničko društvo "Šeparović, Špehar i Gavranić" i najavila tužbu. Stankovića je optužila da ju je u emisiji oklevetao i svjesno iznosio neistine, a navodno joj je posebno zasmetao "igrokaz" koji su izveli Stanković i Pilsel, a u kojem je Pilsel glumio Jadranku Kosor.

Index je jučer samo nekoliko sati nakon Stankovićeve emisije prvi objavio informaciju da Kosorica prijeti tužbom, koja se vrlo brzo pokazala točnom. Naši izvori također su nam prenijeli kako je premijerka osobno nazvala v.d. glavnog urednika IP-a Kunića, ali ta informacija se danas sa svih strana demantira.

Kunić je tako preko glasnogovornika HRT-a Danka Družijanića poručio da se tijekom jučerašnjeg dana nije čuo s premijerkom, a slična (ali nešto drastičnija) poruka stiže i iz Ureda za odnose s javnošću. "Nitko nikoga nije zvao i nije bilo nikakvih pritisaka", rekao je Zlatko Mehun. No, njegova priča ima jednu ozbiljnu rupu; ako nitko nikoga nije zvao i ako nije bilo nikakvih pritisaka, kako su Indexovi izvori s javne televizije za najavu tužbe znali satima prije nego što su se oglasili pravni zastupnici premijerke Kosor?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.