Komšićev prijatelj uhićen zbog dilanja ispred škole

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

KOMŠIĆEV prijatelj koji je izazvao incident nakon izricanja prvostupanjske presude za ubojstvo Kristine Krupljan završio je u zatvoru.

Dilao u blizini dvije škole

Riječ je o 24-godišnjem Vici Paliću kojeg je policija ovog vikenda u blizini dviju škola uhvatila u dilanju. Sumnjiče ga da je u subotu oko 20 sati u blizini dviju škola u zagrebačkoj Dubravi maloljetniku prodao manju količinu marihuane. 

Sutkinja istrage Županjskog suda u Zagrebu jučer mu je odredila mjesec dana pritvora u Remetincu zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, potvrđeno je Indexu sa Županijskog suda. 

Dobacivao obitelji Kristine koju je njegov prijatelj Komšić brutalno ubio

Vice Palić u medije je dospio kada je ispred zgrade Županijskog suda dobacivao obitelji poginule Kristine Krupljan koju je brutalno ubio njegov prijatelj David Komšić. Kristinin stric potrčao je prema Paliću i potukao se s njim. 

Palić je istog dana bio na Županijskom sudu zbog nasilja u obitelji koje je počinio nad ocem. Nakon svog ročišta ostao je ispred suda s prijateljem, čekajući izricanje presude Komšiću. Nakon tučnjave s Kristininim stricem, on i prijatelj pobjegli su na biciklima, no policajac je rekao da je uspio uzeti Palićeve podatke. 

Palić je tada prijavljen za naročito drsko ponašanje što spada u prekršaje protiv javnog reda i mira. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.