Kolarić komentirala napuštanje SDP-a i politike, otkrila i krivce za to

Screenshot: N1, Facebook

ALEKSANDRA Kolarić, jedna od poznatijih članica SDP-a, jučer poslijepodne je objavila da je napustila tu stranku.

"U SDP-u je game over", rekla je Kolarić nakon što ju je novinar N1 pitao može li se situacija u SDP-u usporediti sa sutrašnjim Danom mrtvih.

Danas je putem svoje Facebook stranice dodatno pojasnila svoju odluku o napuštanju SDP-a i politike. Kaže da su joj SDP uništili Milanović i Bernardić.

"Jučer poslijepodne izašla sam iz SDP-a i iz politike.

SDP su uništili Zoran Milanović i Davor Bernardić, kao i oba vodstva stranke, krcata karijerističkih poslušnika. Većina članova to podržava.

Ta vodstva, a vodstva jesu stranka, izdala su svoje glasače. Iznevjerila su nadu u progres ovoga društva kao i socijaldemokratske vrijednosti. SDP je, nažalost, postao beznačajna i suvišna stranka za hrvatsko društvo, stranka koja niti na jedan način ne doprinosi boljitku društva. Promjena u SDP-u nije moguća jer su članovi koji je podržavaju u manjini. A meni tamo više nije mjesto.

Što se tiče mojeg izlaska iz politike, meni je jednostavno dosta. Što bi rekao naš narod, prelila mi se pipa. Zato se vraćam svojem privatnom i poslovnom životu", napisala je Kolarić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.