Kod Vukovara poginuo motorist, auto mu oduzeo prednost

Screenshot: Google Maps

DANAS u 8:50 sati u Trpinji kod Vukovara, u ulici Jovana Perajlića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Naime, policija je očevidom na navedenom mjestu događaja utvrdila kako se 72-godišnjak iz Trpinje osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka uključivao s travnate površine u promet a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom, jer se 60-godišnjak iz Bobote, koji je upravljao motociklom vukovarske oznake, nalazio na toj prometnoj cesti te je imao prednost prolaska u odnosu na vozača automobila, no motociklist nije uspio izbjeći osobni automobil kojim je upravljao 72-godišnjak te je došlo do sudara, uslijed čega je vozač motocikla zbog siline udara motocikla i automobila pao na kolnik.

Brzo je pristigla hitna medicinska pomoć iz Vukovara te je motociklist prevezen u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje je nažalost uslijed zadobivenih ozljeda preminuo, javlja policija.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom iz Trpinje zbog čega je osumnjičen da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, iz članka 227. Kaznenog zakona Republike Hrvatske te će mu stoga nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.