Kod Daruvara poginulo dijete (6). Pregazio ga je traktor u dvorištu

Nije fotografija s mjesta događaja Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

DIJETE od šest godina izgubilo je život danas oko 9 sati u nesreći koja se dogodila u Trojeglavi kod Daruvara, javlja Moj Portal.

Prema prvim neslužbenim informacijama, dijete je stradalo pod kotačima traktora u dvorištu. Djelatnici Hitne medicinske pomoći dijete su vozilom prevezli u pakračku bolnicu, ali, nažalost, djetetu više nije bilo spasa.

Očevid je u tijeku, a više informacija bit će poznato po njegovom završetku. 

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o djevojčici. 

Policija: Traktor se kretao unatrag i pregazio dijete

''Danas, 23. svibnja oko 8:45 u Trojeglavi, općina Dežanovac, 39-godišnjak se traktorom za koji je bila priključena poluprikolica kretao unatrag. U jednom trenutku iza priključnog vozila našlo se 6-godišnje dijete, koje je s priključnim vozilom vožnjom unatrag pregazio.

6-godišnje dijete je zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne medicinske pomoći Daruvar prevezeno u Opću županijsku bolnicu Pakrac, ali je tijekom vožnje, nažalost, uslijed zadobivenih ozljeda preminulo.

Očevid su napravili policijski službenici Policijske postaje Daruvar temeljem usmenog naloga zamjenika Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, a koji je naložio da se sutra 24. svibnja obavi obdukcija.

U svezi navedenog događaja biti će podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru'', izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.