"Kistanjski Mike Tyson" se predao policiji

KNINSKOJ policiji jučer se predao "kistanjski Mike Tyson" Marijan Đuđa, koji je 15. kolovoza u središtu Kistanja napao 30-godišnjeg Nikolu Berišića i odgrizao mu lijevo uho, a potom se dao u bijeg. Đuđa je jutros izveden pred istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku.

Nakon dovršene kriminalističke obrade, policijska verzija događaja ponešto je izmijenjena. Naime, ispostavilo se kako Đuđa nije Berišića napao baš "iz čistog mira" već je Berišić prilikom parkiranja ispred kafića malo oštetio Đuđin automobil. Posvađali su se, potukli, a Berišić je izvukao kraći kraj.

> Krvavi obračun među Janjevcima: "Kistanjski Mike Tyson" mu odgrizao uho i htio iskopati oči!

Podsjetimo, Berišić je ispričao kako ga je Đuđa udarao, grebao noktima i pokušavao mu iskopati oči te mu je naposljetku odgrizao lijevo uho i ispljunuo ga na pločnik, dok su ga druga dvojica napadača, braća Aleksa i Vilson Tunić, držali kako se ne bi mogao braniti od napada.

"Želio sam na kavu u obližnji kafić i nakon što sam parkirao automobil njih trojica su odmah otpočeli s dobacivanjem i vrijeđanjem. Nisam želio sukob i počeo sam otvarati vrata automobila želeći otići, ali se tada Đuđa okomio na mene. Počeo me udarati, grebati za oči, nakon čega su mu u pomoć priskočili braća Aleksa i Vilson Tunić. Snažno su me obgrlili, dok me je Đuđa tada zubima uhvatio za uho. Osjetio sam snažnu i neopisivu bol. Kada su počeli bježati, vidio sam čovjeka kako pred mojim očima s pločnika diže uho i stavlja ga u čašu. Ni sam ne znam kako se tada nisam onesvijestio shvativši da je to moje uho", ispričao je Berišić iz bolničkog kreveta.

Nakon što je Đuđa Berišiću zubima otkinuo cijelo uho i ispljunuo ga na pločnik, trojica napadača su sjela u BMW i velikom brzinom su pobjegli iz Kistanja. Šokiranom Berišiću, koji je ostao stajati na mjestu dok mu se niz vrat slijevala krv, u pomoć su priskočili zaprepašteni mještani iz kafića. Uho su ubacili u čašu s ledom, pohranili sve zajedno u prijenosni mini-hladnjak i pozvali pomoć. Prva pomoć je Berišiću pružena u kninskoj Općoj bolnici, nakon čega je prebačen u Šibenik gdje su mu kirurzi tijekom dvosatne operacije prišili uho nazad na glavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.