Kerum: Fin sam prema damama jer me tako mater odgojila

"FIN SAM prema damama, jer me tako mater odgojila, a odrastao sam uz tri sestre", komentirao je jutros splitski gradonačelnik Željko Kerum prozivke potpredsjednika HDZ-a Darka Milinovića kako ima neljudski odnos prema kolegicama u gradskom vijeću. Mislio je Milinović na omalovažavanje s kojim se susrela HDZ-ova vijećnica Sanja Župa, kad je pokušala pitati gradonačelnika o promjenama računa gradskih firmi. Župa je pristojno postavila pitanje, no Kerum i sestra Nevenka toliko su je ispljuvali da su HDZ-ovci smjesta napustili vijećnicu.

"Mi sve dobili, a vi uvijek ista pitanja postavljate..."

Ni dalje Kerumu nije jasno zašto se bune. "Mi smo dobili i HDZ i SDP, a vi postavljate uvijek ista pitanja", požalio se još jednom Kerum na dosađivanje medija. Novinari su danas i dobro prošli, jer je Kerum Župi prošli tjedan na sjednici gradskog vijeća kazao da priča gluposti i da je treba dati na procjenu radne sposobnosti.  

Inače, maratonska sjednica zaključena je tek oko 17 sati, a taj (sretni) trenutak u vijećnici su dočekali tek članovi Kerumovog HGS-a i njegovi sateliti. Nakon HDZ-a, iz dvorane su zbrisali i SDP-ovci te HNS-ovci, jer im je predsjednica Gradskog vijeća, Kerumova sestra Nevenka - oduzela riječ. Nije joj se dalo slušati kako kritiziraju brata da nije ništa napravio u prvih šest mjeseci mandata, što je uostalom i sam priznao.

Kerumov savjet poduzetnicima: Uzdajte se use i svoje kljuse"

Danas je na otvaranju Sajma GAST Kerum ustvrdio kako u medijima vlada antipoduzetnička klima i kako novinari jedva čekaju da netko propadne. "I zato uzdajte se use i svoje kljuse", poručio je kolegama Kerum.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.