KBC Split: Upucani muškarac nije životno ugrožen, ali to nije garancija

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Muškarac (32) koji je danas iza podneva u Trogiru teško ozlijeđen hicima u glavu smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split, stabilno je, no ozljede su mu teške, doznaje se u splitskoj bolnici.

Voditelj dežurne kirurške službe KBC-a Split Joško Juričić novinarima je rekao da su u 12:30 primili osobu s prostrijelnim ozljedama.

"Ozljede su teške, ali pacijent je stabilan"

Na Hitnom kirurškom prijemu su obavili dijagnostičke i početne terapijske mjere tako da je bolesnik primljen na daljnje liječenje u Jedinicu intenzivnog liječenja.

"Pacijent je stabilan, ozljede su teške. U ovom trenutku nije izravno životno ugrožen, ali to nije garancija da se u međuvremenu neće nešto dogoditi", kratko je kazao.

Neslužbeno se doznaje kako je u pucnjavi teško ozlijeđen J.M. (32), a navodno je motiv za ubojstvo u pokušaju bila ljubomora.

Bivši policajac u bijegu

Splitska je policija rano popodne objavila fotografiju bivšeg policajca Branka Mamića, kojeg se dovodi u vezu s ubojstvom u pokušaju. On se nakon pucnjave dao u bijeg motociklom.

Policija je u pozivu građanima da dojave ako vide Mamića navela kako trenutno raspolaže informacijom da se bjegunac koristi osobnim vozilom BMW X5 crne boje, registarske oznake ST 8124 K, te motociklom Piaggio FLY, registarskih oznaka ST 5691 Z.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.