Jurić na Facebooku: Mumlek nije uzeo novac, dijelio ga je dečkima u svlačionici!

"UMJESTO nogometaša u zatvoru su trebali biti oni koji im nisu davali plaće", ogorčen je Mario Jurić, bivši nogometaš Dinama i Slaven Belupa, repovima koji se i dalje vuku za akcijom Offside. Jurić je na Facebooku stao u obranu Miljenka Mumleka, komentirajući jučerašnju vijest o boravku privedenih nogometaša u Remetincu.

"Da je Mumlek ostao u Slaven Belupu, to mu se sigurno ne bi dogodilo. Ovako, spašavao je Varteks od ispadanja, a završio kao kriminalac. Istina je da nije uzeo lovu sebi nego podijelio dečkima u svlačionici, koji nisu dobivali plaću po 6 mjeseci. Kad si na rubu, prilika te učini lopovom", kaže Jurić.

Mumlekov bivši suigrač nezadovoljan je reakcijama javnosti i poručuje "onima koji nisu bili u takvoj situaciji da ne pišu gluposti". "Treba li ih kamenovati?", pita se Jurić pa poručuje: "Ne opravdavam kriminal, ali ovo se zove preživljavanje. Istina je da mnogi ljudi rade za crkavicu, ali neka i oni budu nogometaši kad je to tako lako. Da je lako, bio bi nogometaš svatko. Nije lako", kaže Jurić.

"Naravno da nije lako prehraniti četveročlanu obitelj, pogotovo kad ne dobiješ plaću šest mjeseci. A sve dok ima jala, neplaćanja, anonimnosti, skrivanja, ostat ćemo gdje i jesmo - na Balkanu", zaključuje Jurić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.