Josip Friščić je znao za sporne transakcije u Podravki?

ŠEF HSS-a Josip Friščić jako je dobro bio upoznat s poslovanjem Podravke, a slijedom toga i sa spornim zbivanjima vezanim za to poduzeće, piše Nacional.

Naime, nakon što je u javnost izašlo svjedočenje šefa Podravke Miroslava Vitkovića pred istražiteljima Uskoka, navodno je nastala prava pomutnja u redovima seljaka. Razlog tome je što je  Vitković u više navrata navodno pričao kako je o svemu što mu se unutar poslovanja Podravke činilo važnim, informirao Josipa Friščića, piše tjednik.

Friščić je tako bio iznimno dobro upoznat s poslovanje Podravke. U stranci su navodno šokirani i time što je Vitković govorio i kako je prisustvovao na nekim sastancima na kojima se govorilo o mogućnostima saniranja štete zbog kupovine dionica zajedno s HSS-ovim članom Uprave Podravke Marinom Pucarom.

Vitković je Pucara, navodi Nacional, spominjao i vezano za priču o grupi koja je navodno trebala preuzeti Podravku novcem tvrtke. Spomenuo ga je i kada je govorio o tome kako su se on i Pucar navodno protivili suradnji Podravke i SMS-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.