"JEBO TE BLATO" Voditelj HRT-a opsovao na kraju vijesti o ubijenom torcidašu čiji je nadimak bio Blato

Screenshot: HRT

HRT-U danas nije dan. Nakon što se društvenim mrežama proširio screenshot "Kod Lošinja viđena velika kita", za koji je kasnije utvrđeno da je lažan te da će HRT tužiti sve koji su ga dijelili, novi gaf zalomio se mladom voditelju vijesti na HRT 4 Damiru Salamonu.

Vijesti je odradio više-manje glatko, do zadnjeg "čitanca" o potrazi za Nikolom Gusićem Janjićem, osumnjičenim za ubojstvo pripadnika Torcide Ivana Blaževića zvanog Blato. Upravo je iza tog nadimka voditelj zapeo, malo se smeo, ali na kraju uspio pročitati vijest do kraja. "Splitska policija i dalje traga za Nikolom Gusićem Janjićem kojega se sumnjiči za ubojstvo Ivana Mate Blaževića zvanog Blato, istaknutog torcidaša....", bilo mu je komplicirano nakon Blato izreći "istaknutog" pa je tu riječ ponovio. 

Izrekao je tada još par rečenica, pozdravio gledatelje i poručio im da ostanu uz program HTV-a, a onda je krenula odjavna špica.

I taman kad je pomislio da ga se više ne čuje, režija je zakasnila s isključivanjem tona te su gledatelji uspjeli čuti voditeljevo: "Jebo te Blato".

Snimku pogledajte ovdje, sporni trenutak dogodio se u 14:08.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.