Jak vjetar na Jadranskoj magistrali, brojne katamaranske linije u prekidu

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

KOLNICI su mjestimice mokri i skliski, na Jadranskoj magistrali (DC8) zbog jakog vjetra između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće kod Splita, predio Sirobuja, vozi se usporeno uz fizičku regulaciju prometne policije. Pojačan je promet na prilazima turističkim središtima, usporeno se vozi između Podstrane i Stobreča u smjeru Splita. Večeras, 29. kolovoza (utorak/srijeda), od 23 do 4 sata bit će zatvoren tunel Selca - Dubovica na državnoj cesti DC116 na otoku Hvaru. Obilazak je županijskom cestom ŽC6252 Hvar-Brusje-Stari Grad i obratno.

Niz katamaranskih linija u prekidu

Promet osobnih vozila povremeno je pojačan na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom, osobito na ulasku u zemlju.

U prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Rijeka-Zadar, Ist-Zapuntel-Brgulje-Molat-Zadar, Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split i Ubli-Korčula-Dubrovnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.