Iznenada umrla prva supruga Aleksandra Vučića

Foto: Twitter

PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i objavio da je preminula Ksenija Vučić, njegova prva supruga.

"Večeras je u Beogradu, iznenada, u 56. godini, preminula Ksenija Vučić, majka naše dvoje djece, Danila i Milice, i moja prva supruga. O mjestu i datumu sahrane naknadno ćemo obavijestiti obitelj i prijatelje", napisao je Vučić.

Ksenija Vučić radila je kao novinarka više od 30 godina, a karijeru je započela na televiziji Studio B, piše Nova.rs. Uzrok smrti zasad nije poznat.

Ksenija Vučić 2020.: Prezime mi je puno odmagalo

Tijekom 2020. godine dala je intervju za Nova.rs u kojem je izjavila da joj je "prezime više odmoglo, nego što joj je pomoglo".

"Nažalost, prezime mi je više odmagalo nego pomagalo. Ali i s tim se pomiriš u jednom trenutku, hvala Bogu demokracija je razvijena, ne moraju svi biti istomišljenici, neki vole, neki ne, a nekada i mene izjednače odmah jer inicijali sadrže jedno te isto slovo, pomiriš se s tim, nije to posebno strašno", rekla je.

Rekla je i da vjeruje da demokracija u Srbiji postoji, usprkos tome što postoje oni koji smatraju suprotno.

"Da, postoji democratija. Prije sedam godina, kada sam zamolila Željka Mitrovića da mi povjeri Pink 3, koji je do tada imao nedefiniran uređivački program i nije služio ničemu, u tom trenutku sam mu rekla ‘hajde da napravimo informativni program koji će ići 24 sata’. 

Tada, kada smo krenuli s emisijom Pravac, nama su zaista dolazili svi. Apsolutno svaka stranka zastupljena u parlamentu imala je po dva-tri puta tjedno goste. To je trajalo tako do 2015. godine", rekla je, između ostalog Ksenija Vučić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.