Oglasio se proizvođač sladoleda koji je povučen zbog žice

Foto: Billa

NAKON što je jučer objavljeno kako se s tržišta povlači sladoled robne marke Billa, iz tvrtke Incom koja proizvodi sporni sladoled, stiglo je i priopćenje u kojemu je objašnjeno zbog čega je Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo postupak povlačenja proizvoda.

>> UPOZORENJE S tržišta se povlači Billa sladoled s četiri okusa

Priopćenje prenosimo u cijelosti:
 
"U tvrtki INCOM smo zabrinuti informacijom da se u sladoledu Billa Sladoled 4 okusa – Čokolada, Stracciatella, Lješnjak, Bijela čokolada, 1650 ml, rok trajanja: 08/2018 lot: L6231 pronašlo strano tijelo (žica). Proizvodni procesi su u tvrtki INCOM u potpunosti zatvoreni, automatizirani te kontrolirani tako da, u tijeku proizvodnje, nije moguće da bi takvo strano tijelo ušlo slučajno u proizvod.

Za tvrtku INCOM sigurnost potrošača je na prvom mjestu pa je cijela serija proizvoda odmah povučena iz prodaje a u samoj tvrtki smo uveli i dodatne sigurnosne mjere.

Ponovo naglašavamo da je ovo izoliran slučaj (događaj) povezan na proizvodom Billa Sladoled 4 okusa – Čokolada, Stracciatella, Lješnjak, Bijela čokolada, 1650 ml, rok trajanja: 08/2018 lot: L6231 i koji je povučen iz prodaje.

Svi naši proizvodi u hladnjacima su sigurni za potrošače i visoke kvalitete", stoji u priopćenju tvrtke Incom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.