Huligani kišobranom i šakama premlatili sina glumca Ante Čede Martinića

DVOJICA 16-godišnjaka iz Osnovne škole Pojišan premlatili su 14-godišnjeg školskog kolegu, sina popularnog glumca Ante Čede Martinića. Nasrnuli su na njega prije nekoliko dana za vrijeme velikog odmora u parku na Bačvicama. Jedan ga je nekoliko puta udario šakom u glavu, a drugi kišobranom po nogama. Navodno je ispao nesporazum oko motocikla.

Huligan nasrnuo na Martinića, ovaj ga uhvatio za nos

Događaj je policiji prijavio Čedo Martinić, koji je i sam imao neugodan susret s jednim od napadača. Pred školskom pedagoginjom nasrnuo je na glumca, koji je hitro reagirao te agresivnog "malca" uhvatio za nos. U KBC-u su 16-godišnjaku utvrdili lakše tjelesne ozljede.

Šesnaestogodišnjaci su ispitani u Drugoj policijskoj postaji. Tvrde da im je Čedin sin prijatelj i da ga nisu htjeli ozlijediti. Martinić nije htio ništa komentirati, kao ni ravnatelj škole Boris Poljak. Tajnica je pojasnila da je u tijeku natjecanje iz nekoliko predmeta i da je to puno važnije od nečega što se dogodilo i prošlo. "To vi samo zbog atrakcije zovete", drži ona. Odbila se predstaviti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.